Mick presenteert single op bruiloft Andy & Melisa

15 okt 2014

De nieuwe Cd van Mick Harren “ Weet iemand wat liefde is” is toepasselijk tijdens het huwelijks feest van Andy en Melissa gepresenteerd

Een aantal weken geleden werd Mick Harren door niemand minder dan Emile Hartkamp & Norus Padidar benaderd om een nieuwe singel op te nemen. Emile had een nummer geschreven welke hij direct geschikt vond voor Mick Harren, een nummer in de trend van Mick zijn grootste succes Sweet Caroline. Na het mooie avontuur ‘’Mick Harren zingt Willy Alberti’’ waarmee Mick veel aandacht kreeg in verschillende media en bij collega’s en professionals uit het vak. Door dit project kon Mick zijn muzikale kwaliteiten laten zien, maar werd het wel tijd voor een onvervalst Up-tempo nummer, om weer eens een ouderwets feetje te bouwen.

Na een turbulent jaar, waarin het privé leven van de sympathieke zanger op zijn kop werd gezet, kwam dit feest nummer als geroepen. Oud voetballer Andy van der Meyde en zijn aanstaande vrouw Melissa nodigde de zanger uit om te zingen op hun bruiloft, zaterdag 20 september was de grote dag, waarna de zanger besloot het nummer” Weet iemand wat liefde is” aan het bruidspaar op te dragen en het daar te presenteren.

Het werd en druk weekend voor Mick Harren, want de bijbehorende videoclip van het kersverse lied werdt opgenomen tijdens het 40 jarig bestaan van het Jordaan Festival in hartje Amsterdam. daarna zal de clip via de bekende kanalen o.a. Tv zenders en YouTube te bewonderen zijn. Maar er is nog meer positief nieuws te melden, want Mick Harren heeft van de oudste broer van André Hazes, de inmiddels 73 jarige Joop Hazes, een zeer zeldzaam en uniek document gekregen. Op zolder had Joop nog opnames liggen van een zeer jonge André Hazes hij moet toen ongeveer 18 a 20 jaar zijn geweest, met 4 nooit eerder uitgebrachte liedjes op een 2-sporen tape, opname van die ruim 40 jaar oud zijn, Joop Hazes gunde deze speciale opnames aan Mick Harren die hier mee aan de slag gaat om er iets moois van te maken voor de toekomst. Mick Harren is “een echte” en een die zingt vanuit zijn hart en ziel, zoals ik er vele jaren niet een meer heb gehoord, aldus Joop Hazes.